Bel ons op +31 571 275697
  • 09064_00_impressie_600dpi 01
  • 09064_01_Langestraat_Winschoten 02
  • 09064_03_Langestraat_Winschoten 03
  • 09064_03a_Langestraat_Winschoten 04
  • 09064_06_Langestraat_Winschoten 05
  • J:Projects�9064_Achmea_massastudie_Winschotentekeningen�3_De
  • J:Projects�9064_Achmea_massastudie_Winschotentekeningen�3_De
  • J:Projects�9064_Achmea_massastudie_Winschotentekeningen�3_De
  • J:Projects�9064_Achmea_massastudie_Winschotentekeningen�3_De

Uitbreiding winkel (voormalige bioscoop) aan de Langestraat in Winschoten.

Doordat het huidige pand iets terug ligt in het straatprofiel is de winkel in de huidige situatie niet zichtbaar. Om de winkel zichtbaar te maken vanuit de winkelstraat wordt het pand naar voren toe uitgebreid. Eén van de kenmerken van de Langestraat is dat alle panden overhoeks zichtbaar zijn. Om dit beeld te behouden is ervoor gekozen het nieuw te bouwen volume niet geheel in de voorgevellijn van de naastliggende gebouwen te plaatsen, maar er een grote glazen ‘erker’ aan toe te voegen. De geschiedenis van het pand blijft goed zichtbaar doordat het huidige volume binnen helder waarneembaar blijft.

0

We love to hear from our customers on how we’re doing.