Bel ons op +31 571 275697
  • 12031-00 01
  • 12031-05 02
  • 12031-04 03
  • 12031-01 04
  • 12031-90_web 05

Studie ten behoeve van het verbeteren van de zichtbaarheid en uitstraling.

Door de bestaande winkels aan de voorzijde uit te breiden zijn ze zichtbaar geworden vanuit de wandelstraat vanaf het station, dit heeft bovendien geresulteerd in een intiemere straat die uitnodigt tot winkelen. De bestaande panden hebben meer ‘smoel’ gekregen, zowel in de straat als aan het Broederenplein. Op het Broederenplein is tevens een aanzet gegeven om de vroegere kapel meer zichtbaar te maken door de contour uit de straat omhoog te trekken.

Het huidige volume heeft een horizontale geleding, een glazen plint met een gesloten volume erboven. In het ontwerp voor de uitbreiding is juist gekozen voor een verticale geleding. De straat en het plein lijken te zijn omringd door veel verschillende panden, zoals in de gehele binnenstad van Deventer ook te zien is.

0

We love to hear from our customers on how we’re doing.